Yrittäjän ammattitutkinto

Yrittäjän ura on haastava mutta antoisa - syvennä osaamistasi

Yrittäjäkoulutukseen osallistumiseen on monta hyvää syytä – monet yrittäjän ammattitutkinnon jo suorittaneet ainakin ovat vakuuttuneet siitä.

Koulutus auttaa sinua hiomaan oman yrityksesi liiketoimintasuunnitelmaa ja löytämään uusia keinoja ja työkaluja yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen.

Koulutuksessa tapaat useita yritystoimintasi kannalta tärkeitä asiantuntijoita ja pääset keskustelemaan heidän kanssaan oman yrityksesi asioista.Lisäksi pääset jakamaan kokemuksiasi ja näkemyksiä muiden yrittäjäkollegoiden kanssa ja rakentamaan uusia verkostoja. Ja mikä parasta, voit opiskella yritystoiminnan ohessa ja samalla kehittää yritystäsi. 

Koulutuksen tavoitteena on suomalaisten yritysten kilpailukyvyn parantaminen keskittyen liiketoiminnan kehittämiseen painottuen erityisesti myynnin ja markkinoinnin haasteisiin. Koulutuksen konkreettiset ja käytännönläheiset toimintamallit muodostavat jokaisen koulutuspäivän ytimen.

Koulutus on suunnattu sellaisille yrittäjille ja yrityksille, joilla on selkeä tahtotila kehittää oman liiketoimintansa myyntiä ja markkinointia.

Yrittäjän ammattitutkinto muodostuu kolmesta tutkinnon osasta kahdella eri osaamisalalla seuraavasti:

Yritystoiminnan suunnittelun ja käynnistämisen osaamisala Yritystoiminnan kehittämisen osaamisala
Osaamisalan pakolliset osat: Osaamisalan pakolliset osat:
Yritystoiminnan suunnittelu Yritystoiminnan analysointi ja kehittäminen

Yritystoiminnan käynnistäminen tai Franchisingyrittäminen

 
Valinnaiset tutkinnon osat, joista yritystoiminnan suunnittelun alalla valitaan yksi: Valinnaiset tutkinnon osat, joista yritystoiminnan kehittämisen osaamisalalla valitaan kaksi:
Tuotteistaminen Henkilöstöhallinto Tuotannon hallinta
Taloushallinto Sähköinen liiketoiminta Franchisingyrittäminen
Myynti ja markkinointi Ulkomaankauppa

Tutkinnon osa toisesta perus-, ammatti- tai erikoisammatti-
tutkinnosta