Yrittäjän ammattitutkinto

Yrittäjän ura on haastava mutta antoisa - syvennä osaamistasi

Yrittäjäkoulutukseen osallistumiseen on monta hyvää syytä – monet yrittäjän ammattitutkinnon jo suorittaneet ainakin ovat vakuuttuneet siitä.

Koulutus auttaa sinua hiomaan oman yrityksesi liiketoimintasuunnitelmaa ja löytämään uusia keinoja ja työkaluja yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen.

Koulutuksessa tapaat useita yritystoimintasi kannalta tärkeitä asiantuntijoita ja pääset keskustelemaan heidän kanssaan oman yrityksesi asioista.Lisäksi pääset jakamaan kokemuksiasi ja näkemyksiä muiden yrittäjäkollegoiden kanssa ja rakentamaan uusia verkostoja. Ja mikä parasta, voit opiskella yritystoiminnan ohessa ja samalla kehittää yritystäsi. 

Koulutuksen tavoitteena on suomalaisten yritysten kilpailukyvyn parantaminen keskittyen liiketoiminnan kehittämiseen painottuen erityisesti myynnin ja markkinoinnin haasteisiin. Koulutuksen konkreettiset ja käytännönläheiset toimintamallit muodostavat jokaisen koulutuspäivän ytimen.

Koulutus on suunnattu sellaisille yrittäjille ja yrityksille, joilla on selkeä tahtotila kehittää oman liiketoimintansa myyntiä ja markkinointia.