Työhyvinvointi-PRO

Tarvitsetko osaamista työhyvinvointia tukevan organisaatiokulttuurin kehittämiseen? Kaipaatko uusia näkökulmia ja työkaluja työkyvyn ja työssä jaksamisen parantamiseen?

Työhyvinvointiin panostaminen ja henkilöstön kehittäminen ovat investointeja, jotka vaikuttavat merkittävästi organisaation tuottavuuteen ja taloudelliseen kannattavuuteen. Vaikka positiiviset vaikutukset työyhteisön hyvinvointiin ovat laajalti johdon tiedossa, harva on onnistunut luomaan työhyvinvoinnin kehittämisestä konkreettista lisäarvotekijää, joka hyödyttää sekä organisaatiota että yksilöä.

Työhyvinvointi-PRO antaa työkaluja oman organisaation työhyvinvoinnin kehittämiseen. Saat osaamista työhyvinvointia tukevan organisaatiokulttuurin toteuttamiseen sekä uusia näkökulmia erilaisista organisaatioista tulevilta työhyvinvoinnin kehittämisen ammattilaisilta. Valmennuksen aikana suoritetaan myös työhyvinvointikortti, joka kertoo osaamisestasi. www.tyohyvinvointikortti.fi

Työhyvinvointi-PRO sopii henkilölle, joka haluaa olla kehittämässä suunnitelmallista työhyvinvointia ja työn imua omassa organisaatiossaan.