Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto - Ammattimainen varainhankinta

Yhteistyössä SOSTE ja VaLa

Rastor järjestää yhteistyössä SOSTEn ja VaLan kanssa järjestöjen ja yleishyödyllisten yhteisöjen henkilöstölle varainhankinnan koulutusohjelman Ammattimainen varainhankinta.

Koulutus soveltuu kaikille, jotka työskentelevät varainhankinnan alalla ja ovat kiinnostuneita saamaan ammatillisen pätevyyden ja vauhtia urakehitykselle. Koulutus sopii myös henkilöille, jotka työskentelevät esimerkiksi viestinnän, markkinoinnin tai projektinhallinnan tehtävissä ja etsivät mahdollisuutta uuden uran aloittamiseen (TAI kehittymismahdollisuuksia) varainhankinnan parissa.

Koulutus antaa osaamista ja menetelmiä systemaattiseen kehitystyöhön, projektien tavoitteelliseen ohjaamiseen sekä viestintään.

Koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, valtionosuusrahoitteisena tai omakustanteisena.

  • Oppisopimuskoulutuksena kustannus opiskelijalle on tutkintomaksu 58 € ei alv (Helsingin oppisopimuspaikat ovat täynnä, muiden alueiden kiintiöissä on vielä vähän tilaa, kysy tarkemmin yhteyshenkilöiltämme!)
  • Valtionosuusrahoitteisena kustannus opiskelijalle on 1100 € ja tutkintomaksu 58 € ei alv (kiintiö 13 tutkinnon suorittajaa, hakeudu PIAN!)
  • Omakustanteisena hinta on 3 800 € + alv ja tutkintomaksu 58 € ei alv

Vähimmäismäärä koulutuksen toteutumiseksi on 15 osallistujaa ja maksimi 26.

  • asiakasratkaisupäällikkö Liisa Nieminen liisa.nieminen@rastor.fi tai p. 040 662 3882
  • koulutussuunnittelija Tiina Bergholm tiina.bergholm@rastor.fi tai p. 040 661 0254