Viestintäkoordinaattorin koulutusohjelma

Viesti tehokkaasti ja vakuuttavasti!

Koulutusohjelma valmentaa viestinnän suunnitteluun ja toteuttamiseen, verkkoviestintään ja sosiaaliseen mediaan sekä markkinointi- ja tiedotusmateriaalin tuottamiseen. Osallistuja laatii omaan työhönsä liittyvän viestinnän sihteeripalvelujen kehittämishankkeen, jota ohjaa viestintä- ja sihteerityön asiantuntija. Koulutus valmistaa lisäksi halutessasi sihteerin ammattitutkinnon suorittamiseen.

Koulutusohjelma rakentuu sihteerin työn osaamisen kehittämiseen liittyvästä osiosta sekä viestintäkoordinaattorin syventävistä opinnoista. Koulutukseen kuuluu lisäksi yksi valinnainen päivä, jonka voit valita omien kehitystarpeiden mukaan.

Koulutus on suunnattu oman osaamisen kehittämisestä kiinnostuneille viestintäkoordinaattoreille, -sihteereille ja -assistenteille tai henkilöille, jotka ovat siirtymässä kyseisiin tehtäviin.

Voit osallistua koulutukseen oman työsi ohella. Koulutuskokonaisuuteen kuuluu n. 10 koulutuspäivää ja niiden välillä opiskelua verkko-oppimisympäristössä sekä omassa työssä tapahtuvaa oppimista. Tarkempi koulutusohjelma räätälöidään juuri sinun tarpeesi huomioiden.