Myyntisihteerin koulutusohjelma

Koulutusohjelman tavoitteena on antaa valmiudet toimia haasteellisissa myyntisihteerin tehtävissä, ja saat vahvan näkemyksen yrityksen myyntiprosessin tärkeydestä myyntisihteerin näkökulmasta.

Saat valmiuksia vastata tulevaisuuden toimistotyön haasteisiin ja samalla vahvistat omaa osaamistasi asiakkaan tarpeiden ymmärtämisessä ja sitouttamisessa sekä asiakassuhteen kehittämisessä. Koulutus valmistaa lisäksi halutessasi sihteerin ammattitutkinnon suorittamiseen.

Koulutusohjelma rakentuu sihteerin työn osaamisen kehittämiseen liittyvästä osiosta sekä myyntisihteerin syventävistä opinnoista. Koulutukseen kuuluu lisäksi yksi valinnainen päivä, jonka voit valita omien kehitystarpeiden mukaan.

Koulutus on suunnattu ammatillisesta kehittymisestä kiinnostuneille myynti- ja markkinointisihteereille, -assistenteille ja -koordinaattoreille tai henkilöille, jotka ovat siirtymässä kyseisiin tehtäviin.

Lisätietoja

Voit osallistua koulutukseen oman työsi ohella. Koulutuskokonaisuuteen kuuluu n. 10 koulutuspäivää ja niiden välillä opiskelua verkko-oppimisympäristössä sekä omassa työssä tapahtuvaa oppimista. Tarkempi koulutusohjelma räätälöidään juuri sinun tarpeesi huomioiden.