Sähköisen liiketoiminnan koulutus - 5 päivän tehokoulutus

Digimaailma myyntisi tueksi

Ota sähköisen liiketoiminnan mahdollisuudet ja menetelmät tehokkaasti haltuun ja varmista yrityksesi imagoa tukeva, korkealaatuinen ja monipuolinen näkyminen digitaalisissa markkinointikanavissa. Sähköisen liiketoiminnan koulutuksessa saat käytännönläheisiä oppeja digimaailmaan.

Viisipäiväisen tehokoulutuksen hyöty sinulle ja yrityksellesi on konkreettinen, sillä koulutuksen lopputuloksena ymmärrät sähköisen liiketoiminnan mahdollisuudet ja osaat hyödyntää niitä liiketoiminnassasi. Kouluttajina toimivat alan asiantuntijat, jotka räätälöivät koulutuspäivistä käytännönläheisiä kokonaisuuksia. Koulutuksen kesto on n. 8 kuukautta. Koulutus sopii yrittäjille ja liiketoiminnan kehittämisestä, markkinoinnista, viestinnästä ja myynnistä vastaaville henkilöille, jotka haluavat hyödyntää digitaalisia ratkaisuja ja sosiaalista mediaa paremmin työssään.

Hinta

Koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksella, jolloin osallistujan maksettavaksi jää ainoastaan tutkintomaksu 58 €. Oppisopimuskoulutuksessa suoritetaan osatutkinto yrittäjän ammattitutkinnosta tai myynnin ammattitutkinnosta.