Myynnin ammattitutkinto - Wellness-ala

Haluatko auttaa kiireen keskellä eläviä asiakkaita vaalimaan terveyttään ja hyvää oloaan asiantuntevasti?

Wellness on noussut pysyväksi trendiksi ja innostaa yhä suurempia joukkoja. 

Oletko hyvinvoinnin puolestapuhuja? Ole mukana ajassa ja kouluttaudu wellness-alan etujoukoissa. Koulutus on suunniteltu vastaamaan käytännön myyntityön haasteisiin sekä kehittämään omaan myyntityöhön liittyvää osaamista terveyden edistämisen ja hyvinvoinnin maailmassa.

Koulutus soveltuu wellness-alan yrittäjille sekä myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä toimiville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita terveyden edistämisestä ja oman osaamisensa kehittämisestä.

Lisätietoja

Koulukseen on mahdollista osallistua oman työn ohessa. Opinnot muodostuvat työelämälähtöisistä koulutuspäivistä, etätehtävistä verkkoympäristössä sekä työssä oppimisesta omalla työpaikalla. Ohjelma sisältää laajimmillaan 11 vuorovaikutteista, hyvinvointialan erikoispiirteet huomioivaa koulutuspäivää, jotka jakaantuvat kahdelle vuodelle. Koulutus valmistaa suorittamaan myynnin ammattitutkinnon.

Ennen koulutuksen alkua kartoitetaan jokaisen osallistujan kehittymistarpeet ja laaditaan yhdessä henkilökohtaistamissuunnitelma. Suunnitelmassa huomioidaan aikaisempi osaamisesi ja sen pohjalta määritellään koulutuksen laajuus ja kesto sekä se miten suoritat tutkinnon.