Myynnin ammattitutkinto - Tekninen myyjä

Tekniikan alan myyjille nyt oma koulutus!

Miten asettaa myynnin tavoitteita ja hallita omaa ajankäyttöä? Entä miten hinnoitella ja saada aikaan lisämyyntiä? Miten löytää oikeat kilpailuedut ja seurata tärkeitä tunnuslukuja? Miten hyödyntää sähköistä markkinointia myynnin tukena? Entä miten tehdä uusasiakashankintaa, kehittää valikoimaa ja johtaa asiakaskannattavuutta? Miten autan asiakastani menestymään paremmin?

Vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat suorittamalla myynnin ammattitutkinnon. Myynnin ammattitutkinto on virallinen ammatillinen tutkinto, joka on erityisesti aikuisille suunniteltu tapa oman osaamisen sertifiointiin – joustavasti ja räätälöidysti, omien työtehtävien yhteydessä.

Koulutuskokonaisuus rakennetaan kunkin opiskelijan henkilökohtaisten tarpeiden ja lähtötilanteen perusteella. Monimuoto-opiskeluna toteutettava koulutus vahvistaa tutkinnossa tarvittavia tietoja ja taitoja, mutta tutkinnon tai sen osan voi suorittaa myös siihen osallistumatta.

Lisätietoja

Koulutusohjelma muodostuu käytännönläheisistä koulutuspäivistä, etätehtävistä verkko-oppimisympäristössä sekä työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Koulutus sisältää laajimmillaan 10 koulutuspäivää, jotka jakaantuvat noin 1,5 vuodelle. 

Esimerkkejä sisällöistä:

  • Oman myyntiprosessin kehittäminen
  • Oman myyntityön johtaminen ja ajanhallinta
  • Tuloksellinen myyntineuvottelu — arvopohjainen myynti

Ennen koulutuksen alkua kartoitetaan jokaisen osallistujan kehittymistarpeet ja laaditaan yhdessä henkilökohtaistamissuunnitelma. Suunnitelmassa huomioidaan aikaisempi osaamisesi ja sen pohjalta määritellään koulutuksen laajuus sekä se miten suoritat tutkinnon.

Hinta

Koulutuksen hinta valtion tukemana on 900 €. Kysy myös oppisopimuspaikkoja! Valtion tukemia ja oppisopimuspaikkoja on rajoitetusti. Hintoihin sisältyy monimuoto-opetus, sähköinen luentoaineisto, verkko-oppimisympäristön käyttö, tutkinnon suorittaminen ja suorittamisen ohjaus sekä osaamisen arviointi. Asiakasrahoitteisena toteutuksena 2 900 € (+ alv 24 %).

Tutustu kevään koulutuksen esitteeseen!