Digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median koulutus myynnin ammattilaisille

Myynnin ammattitutkinto - uutta myyntiä uusin välinein

Ovatko digitaaliset myynti- ja markkinointimenetelmät jo käytössä yrityksessäsi? Käytätkö verkkokauppaa osana liiketoimintaasi?

Olipa vastauksesi kyllä tai ei, tule mukaan organisaation myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen tähtäävään syventävään koulutukseen - Uutta myyntiä uusin välinein. Koulutus tarjoaa sinulle uusia menetelmiä ja työkaluja sekä suunnitelmallisuutta myynnin ja markkinoinnin toteuttamiseen. Samalla sinulla on mahdollisuus verkostoitua muiden alan ammattilaisten kanssa. 

Koulutuksessa opit miten:

  •    johdat omaa myyntityötä
  •    rakennat houkuttelevan tuotteen tai palvelun
  •    kohdistat ja säästät markkinoinnissa
  •    otat käyttöösi sähköiset myynti- ja markkinointivälineet
  •    kehität verkkokauppaa lisämyynnin välineenä
  •    hyödynnät sosiaalista mediaa markkinoinnissa

Koulutus sopii yrityksen myynnistä, markkinoinnista ja/tai viestinnästä vastaaville henkilöille.

Lisätietoja

Koulutuksessa opit kehittämään myyntiä ja markkinointia ja otat käyttöösi nykyaikaiset välineet. Koulutusohjelma muodostuu käytännönläheisistä koulutuspäivistä, etätehtävistä verkko-oppimisympäristössä sekä työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Koulutus sisältää n. 10-12 koulutuspäivää, jotka jakaantuvat 1,5 vuodelle. Koulutusohjelma valmistaa suorittamaan virallisen näyttötutkintojärjestelmään kuuluvan myynnin ammattitutkinnon.

Ennen koulutuksen alkua kartoitetaan jokaisen osallistujan kehittymistarpeet ja laaditaan yhdessä henkilökohtaistamissuunnitelma. Suunnitelmassa huomioidaan aikaisempi osaamisesi ja sen pohjalta määritellään koulutuksen laajuus sekä se, miten suoritat tutkinnon.

Oletko Myynnin ammattitutkinnon sijaan kiinnostunut Yrittäjän ammattitutkinnosta - lue lisää yrittäjän ammattitutkinnosta