Digitaalisen markkinoinnin mahdollisuudet ja työkalut

Opi hyödyntämään digitaalisen markkinoinnin mahdollisuudet ja työkalut tehokkaasti!

Opi hyödyntämään digitaalisen markkinoinnin mahdollisuudet ja työkalut tehokkaasti ja varmista yrityksesi imagoa tukeva, korkealaatuinen ja monipuolinen näkyminen verkossa ja sosiaalisen median kanavissa.

Nelipäiväisessä tehokkaassa valmennuksessa opit hyödyntämään digimarkkinoinnin mahdollisuudet, tiedät sisältömarkkinoinnin parhaat niksit ja osaat myös jalkauttaa suunnitelmasi. Opit optimoimaan yrityksesi kotisivut niin, että ne saavat enemmän osumia hakutuloksista. Myös sosiaalisen median profiilisi ovat kunnossa ja osaat rakentaa tehokkaita kampanjoita sekä analysoida niiden tuloksia.

Valmennus perehdyttää digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median parhaisiin käytäntöihin sekä teoriassa että käytännössä. Ohjelman aikana suunnitellaan ja jalkautetaan digimarkkinointia omaan organisaatioon. Valmennukseen kuuluu myös mentor, joka sparraa oman yrityksesi digitaalisen markkinoinnin käynnistämisessä ja/tai tehostamisessa.

Koulutus sopii yrittäjille ja yritysten markkinoinnista, viestinnästä ja myynnistä vastaaville henkilöille, jotka haluavat hyödyntää digitaalista markkinointia ja sosiaalista mediaa paremmin työssään.

Valmennuksen hinta

Koko ohjelman hinta on 1200 € + alv 24 %. Yksittäiselle valmennuspäivälle voit osallistua hintaan 390 € + alv 24 %.