Digitalisaatio ja johtaminen - Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Digiajan johtaja rakentaa yrityksestään älykkään

Maailma muuttuu kiihtyvällä tahdilla. Digiajan johtaja näkee tiedonvälityksen, toimintamallien, asiakaskäyttäytymisen ja yrityskulttuurien muuttuvan ennennäkemättömän nopeasti. Digiajan johtaja uskaltaa nähdä eteenpäin ja tehdä tulevaisuuden ratkaisuja jo tänään.

Datan ja analytiikan hyödyntäminen antavat uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan kasvattamisessa, tehostamisessa sekä uusien asiakaslähtöisten palveluiden ja tuotteiden luomisessa. 

Digitaalisessa maailmassa tietovirtoja pystytään integroimaan toimijoiden välillä entistä paremmin, jolloin palvelu- ja toimitusketjuja voidaan merkittävästi nopeuttaa. Digiajan johtaja rakentaa yrityksestään älykkään. Tietoa luodaan reaaliaikaisesti parempien päätösten ja tulosten saavuttamiseksi. Digiajan johtaja ymmärtää tiedonvälittämisen arvon. Johtaja ei epäröi viestiä tarinastaan, visiostaan ja tulevasta suunnasta vaativimmissakin tilanteissa. 

Digiajan johtaja ymmärtää, että yrityksellä on vain entisiä, nykyisiä ja tulevia asiakkaita. Siksi hän haluaa tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaan valitsemassa paikassa, ajassa ja kanavassa. 

Uudessa koulutusohjelmassamme syvennät ja ajantasaistat johtamisosaamistasi. Opiskelet joustavasti työn ohessa. Koulutusohjelman käytännönläheisten lähipäivien opit sovellat työhösi välittömästi. Ei teoriaa vaan oikeasti vaikuttavaa osaamista. 

Koulutusohjelman teemoina ovat mm. 

  • Digitalisuuden vaikutukset liiketoimintaan 
  • Asiakaslähtöinen liiketoiminta 
  • Digitalisuus johtamisen välineenä 
  • Johtajan verkkoviestintä – verkostojen johtaminen 

Koulutusohjelma alkaa syyskuussa 2016 Mikkelissä ja valmistaa suorittamaan yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon. Koulutuksen kokonaiskesto on n. 1,5, vuotta ja lähipäiviä on noin yksi/kuukausi.