Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto - Etelä-Savon eturyhmä

Järjestötoimija - valmistaudu maakuntauudistukseen ajoissa

Etelä-Savon järjestöille suunnattu palveluiden tuotteistamisen ja muotoilun koulutus alkaa syksyllä Juvalla. Hakeudu pian!

Tervetuloa järjestöille räätälöityyn tuotteistamisen ja palvelumuotoilun koulutukseen! Koulutus on suunniteltu yhteistyössä STEA:n, Savonlinnan Kolomosen sekä ESTERY:n kanssa ja se on avoin kaikille alueen toimijoille.

Koulutus antaa osallistujille ja heidän edustamilleen organisaatioille eväitä maakuntauudistuksen edetessä. Koulutuksen keskeistä sisältöä ovat viestintään, verkostotoimintaan, tuotteistamiseen, palvelumuotoiluun ja arviointiin liittyvät aihealueet. Kukin osallistuja toteuttaa koulutuksen aikana oman organisaationsa tarpeista nousevan kehitysprojektin, johon saa sisältöä ja uusia ajatuksia asiantuntijaluennoitsijoilta, ohjausta Rastorilta sekä ryhmäläisten vertaistuen.

Koulutus valmentaa tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon suorittamiseen. Tartu toimeen ja tule mukaan rakentamaan organisaatiosi tulevaisuutta!

Koulutusohjelmassa on lähipäiviä n. 1 / kk. Lähipäivien välissä käytettävissäsi on verkko-oppimisympäristö ja suurin osa kouluttautumisesta tapahtuu omassa työympäristössäsi oman työn ohessa. Saat siis heti opit tehokkaaseen käyttöön. 

Koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena, jolloin sen kustannus on vain tutkintomaksu 58€ (ei alv.).

Lisätiedot: