På svenska
Rastor Oy

Rastor on suomalainen työelämän koulutus- ja valmennusyritys, jonka palvelut vastaavat nykypäivän haasteisiin. Toimintamme on ketterää ja monipuolista ja olemme vahvasti verkottuneet työelämän eri toimialoille.

▸ Lue lisää
Työyhteisö ja osaaminen

Haluatko parantaa organisaatiosi toimintaa, hyvinvointia tai rakentaa uutta liiketoimintaa kasvavalla alalla? 

» Lue lisää
Esimiestyö

Haluatko kehittyä esimiehenä? Esimiehenä kehityt parhaiten, kun saat koulutuksesta uusia ajatuksia, testaat niitä omassa työssäsi ja saat siitä työyhteisöltäsi palautetta....

» Lue lisää
Myynti ja asiakkuudet

Hanki lisää asiakkaita ja myy enemmän nykyisille asiakkaillesi. Rastor on maan ehdotonta kärkeä myyntikouluttajana ja taustatukena ovat maailman johtavat kansainväliset kumppanimme.

» Lue lisää

Koulutuksia

8.9. Varastoalan ammatti- ja erikoisammattitutkinnot alkamassa
Logistiikan kokonaisvaltainen hallinta on yrityksen toiminnan kannalta entistä keskeisempi kilpailutekijä. Koulutukset Tampereella, Hämeenlinnassa, Helsingissä ja Oulussa!
20.1. Ammattimainen varainhankinta - yhteistyössä SOSTE ja VaLa
Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät varainhankinnan alalla ja ovat kiinnostuneita saamaan ammatillisen pätevyyden ja vauhtia urakehitykselle
Tutustu koulutusesitteisiin ja Rastories-verkostolehteen

Ajankohtaista

Osastoltamme 5f34 löydät tuoreimmat
Tutkintoon valmistavien koulutusten
Organisaatiokulttuuri on käyttäytymistä sekä
Oma tuote- ja palvelukehitys käyntiin -   ideasta
Taru Lähde, Pienkoti Aura

Pienkoti Auran toimitusjohtaja Taru Lähde osallistui Rastorin Työhyvinvoinnin asiantuntija -koulutukseen syksyllä 2014.

"Rastorin ehdottomana etuna moneen muuhun koulutusyhtiöön verrattuna on napakka eteenpäin viemisen ote; sitä ikään kuin tulee tukevasti kiinnitetyksi liikkuvaan junaan. Saimme esimerkiksi kunkin koulutuspäivän ennakkomateriaalit ja tavoitteet sähköpostiin hyvissä ajoin. Näin oli kaiken aikaa selvää, mihin tähdätään ja miten sinne päästään."