På svenska
Rastor Oy

Rastor on suomalainen työelämän koulutus- ja valmennusyritys, jonka palvelut vastaavat nykypäivän haasteisiin. Toimintamme on ketterää ja monipuolista ja olemme vahvasti verkottuneet työelämän eri toimialoille.

▸ Lue lisää
Työyhteisö ja osaaminen

Haluatko parantaa organisaatiosi toimintaa, hyvinvointia tai rakentaa uutta liiketoimintaa kasvavalla alalla? 

» Lue lisää
Esimiestyö

Haluatko kehittyä esimiehenä? Esimiehenä kehityt parhaiten, kun saat koulutuksesta uusia ajatuksia, testaat niitä omassa työssäsi ja saat siitä työyhteisöltäsi palautetta....

» Lue lisää
Myynti ja asiakkuudet

Hanki lisää asiakkaita ja myy enemmän nykyisille asiakkaillesi. Rastor on maan ehdotonta kärkeä myyntikouluttajana ja taustatukena ovat maailman johtavat kansainväliset kumppanimme.

» Lue lisää

Koulutuksia

Tilitoimistoille suunnattu Yritysneuvojan erikoisammattitutkinto, Helsinki ja Pohjanmaa
Tilitoimistojen mallit ja sen myötä ansaintalogiikka ovat muutoksessa. Miten turvaat toimistosi menestyksen myös jatkossa? Rastorin tilitoimistoille räätälöimässä koulutuksessa paneudutaan monipuolisesti yritysneuvonnan sisältöihin ja toimintaympäristöön
2.6. Talous johtamisen välineenä, Helsinki
Tarvitsetko muistinvirkistystä miten taloustietoja luetaan ja tulkitaan? Tehokkaassa yhden päivän koulutuksessa perehdyt yrityksen taloudellista tilaa kuvaavien tietojen tulkintaan tuloslaskelman ja taseen sekä muiden tunnuslukujen valossa.
Tutustu koulutusesitteisiin ja Rastories-verkostolehteen

Ajankohtaista

Team Rynkeby on pohjoismainen
Keppiä vai porkkanaa?   Suomessa on
Vanhalla Ylioppilastalolla tapahtuu taas. 
OSAAMISTA, VERKOSTOJA, RAHAA - Opas Enkelisijoituksen hakemiseen

FiBANin kustantama Osaamista, Verkostoja, Rahaa – opas enkelisijoituksen hakemiseen on ensimmäinen suomenkielellä ilmestynyt teos, joka neuvoo kansantajuisesti, miten bisnesenkeleiltä kannattaa sijoitusta lähteä hakemaan ja miten siihen pitää valmistautua. Opas on tarkoitettu kaikille enkelisijoittamisesta kiinnostuneille. Voit ladata ilmaisen oppaan enkelisijoituksen hakemiseen täältä.