På svenska
Rastor Oy

Rastor on suomalainen työelämän koulutus- ja valmennusyritys, jonka palvelut vastaavat nykypäivän haasteisiin. Toimintamme on ketterää ja monipuolista ja olemme vahvasti verkottuneet työelämän eri toimialoille.

▸ Lue lisää
Työyhteisö ja osaaminen

Haluatko parantaa organisaatiosi toimintaa, hyvinvointia tai rakentaa uutta liiketoimintaa kasvavalla alalla? 

» Lue lisää
Esimiestyö

Haluatko kehittyä esimiehenä? Esimiehenä kehityt parhaiten, kun saat koulutuksesta uusia ajatuksia, testaat niitä omassa työssäsi ja saat siitä työyhteisöltäsi palautetta....

» Lue lisää
Myynti ja asiakkuudet

Hanki lisää asiakkaita ja myy enemmän nykyisille asiakkaillesi. Rastor on maan ehdotonta kärkeä myyntikouluttajana ja taustatukena ovat maailman johtavat kansainväliset kumppanimme.

» Lue lisää

Koulutuksia

25.8. Asiakaspalvelun vuorovaikutustaidot, Helsinki
Haluatko vahvistaa vuorovaikutustaitojasi erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa? Miten hoidat tilanteen kuin tilanteen parhaiten asiakaslähtöisesti?
26.8. Lähiesimiesvalmennus, Oulu
Lähiesimiesvalmennuksen tavoitteena on antaa työkaluja arjen työhön sekä valmiuksia alati muuttuvan ja strategisesti merkittävän tehtäväalueen menestyksekkääseen hoitamiseen. Valmennusohjelman alussa tehdään DiSC®-analyysi.
Tutustu koulutusesitteisiin ja Rastories-verkostolehteen

Ajankohtaista

Organisaatiokulttuuri on käyttäytymistä sekä
Oma tuote- ja palvelukehitys käyntiin -   ideasta
Nuoret virtuoosit Sibelius-viulukilpailussa 
Team Rynkeby on pohjoismainen
Malkit Oy viestii tehokkaammin

Kiinteistöalan erikoistukku Malkit Oy/ Ari Salmi: Olen todella tyytyväinen laadukkaisiin luennoitsijoihin, jotka ovat antaneet uusia katsontakantoja ja näkemyksiä työhöni toimialajohtajana. Opetuksen käytännönläheisyys on auttanut käsiteltyjen asioiden soveltamisessa arkityössäni.