Hyvinvointiteknologian palveluiden ja tuotteiden kehittäjäksi

Miten tunnistan oman asiantuntijaosaamiseni ja kehitän sitä hyvinvointiteknologia-alan tehtäviin?

Toteutamme yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston sekä Oulun alueen yritysten kanssa koulutusohjelman, jonka tavoitteena on asiantuntijuutesi kehittäminen ja soveltaminen hyvinvointiteknologian kasvavalle toimialalle.

Koulutuksen myötä saat valmiudet asiakastarpeisiin pohjautuvien tuotteiden, palvelujen ja prosessien kehittämiseen hyvinvointiteknologia-alalla. Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti ICT-toimialalta työttömäksi jääneille henkilöille.

Ohjelman ytimenä on kehittämisprojekti, jossa yhdistetään työssäoppimispaikan tarjoavan yrityksen tai organisaation kehittämistarpeet ja asiantuntijaopiskelijan osaaminen. Pääset opiskelun kuluessa myös soveltamaan tietoja ja taitoja käytännön tehtävissä 50 päivän työssäoppimisjaksolla hyvinvointialan yrityksessä tai organisaatiossa.

Koulutusohjelma sisältää

  • oman osaamisen tunnistaminen ja markkinointi sekä uusien työmahdollisuuksien avaaminen, omien yrittäjyysmahdollisuuksien ja valmiuksien arviointi
  • tuotteiden ja palvelujen kehittäminen ja uudistaminen, kehittämisprojektin suunnittelu ja hallinta, prosessin kehittäminen (LEAN), valittujen tutkinnon osien mukaisesti tuotekehitystyön asiakaslähtöinen muotoilu, markkinoille tuotteistaminen ja toimivan brändin rakentaminen.
  • hyvinvointiteknologiatoimialan toimintaympäristöosaaminen
  • 50 päivän työssäoppimisjakso alan yrityksessä, jossa toteutetaan kehittämisprojekti
  • tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon suorittaminen

Miten opiskellaan?

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka koostuu lähikoulutuspäivistä, etäopiskelusta sekä työssä tapahtuvasta opiskelusta. Koulutus järjestetään yhteistyössä Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston sekä Oulun alueen yritysten kanssa. Ryhmään otetaan 16 opiskelijaa.

Hakuaika päättyy 25.9.2017. Hae tästä >>

Tervetuloa maksuttomaan infoon kuulemaan lisää! 11.9. klo 13, Rastor Oulu, Sepänkatu 20.

Lisätiedot koulutuksesta:

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto
Koulutusneuvonta
p. 0295 020 702
koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Rastor Oy
Satu Puhakka
p. 0400 560 700
satu.puhakka@rastor.fi

Hyvinvointiteknologian palveluiden ja tuotteiden kehittäjäksi

Tutustu koulutuksen esitteeseen!