Open F.E.C. Rekry -koulutusohjelma

Haluatko työllistyä ja päivittää osaamistasi? Rekrytoiva koulutusohjelma vastaa näihin tarpeisiin. Ohjelmassa saat korkeatasoista koulutusta ja työskentelet samaan aikaan yhteistyöyrityksessä kehittyen työtehtäviisi. Ohjelman kesto on kuusi kuukautta ja sen tavoitteena on solmia vakituinen työpaikka koulutusohjelman päätyttyä.

Rekrytoivan koulutusohjelman avulla saat laadukkaan koulutuksen mielenkiintoisiin tehtäviin. Ohjelma voidaan räätälöidä sinun tarpeisiisi tai voit valita jonkun olemassa olevista ohjelmistamme, kuten 

  • Teknisen kaupan myyntitehtävät 
  • Teollisuuden työnjohdon ja tuotannon kehitysprojektitehtävät 
  • Projektin vetäjän tehtävät 

Kun haet ohjelmaan, kartoitamme sinun osaamisesi ja pyrimme yhdessä löytämään sinulle mielenkiintoasi vastaavan yrityksen ja työtehtävän. Kun olet tullut valituksi rekrytoivaan koulutusohjelmaan, työskentelet kokopäiväisesti työnantajayrityksessä sekä osallistut n. 20 koulutuspäivään ohjelman aikana. Koulutuspäivien lukumäärä vaihtelee ohjelmakohtaisesti. Ohjelman ajalle solmit yrityksen ja Rastorin kanssa koulutussopimuksen. Sopimuksen tavoitteena on, että solmit vakituisen työsuhteen yrityksen kanssa koulutusohjelman päätyttyä.

Koulutusohjelmaan osallistumisen edellytys on, että olet työtön tai työttömyysuhan alla oleva työnhakija. Koulutusohjelman virallinen aloituspäivä on 23.8.2017. Koulutus on mahdollista aloittaa myös ennen sitä työssäoppimispaikan löydyttyä. Koulutus ei voi alkaa ennen kuin esivalinnasta edenneille on löytynyt koulutusohjelmaan liittyvä yhteistyöyritys tai –organisaatio. Koulutus on opiskelijalle maksuton. Hae mukaan heti, kuitenkin viimeistään 19.6.2017.

Kiinnostuitko? 

Koulutukseen hakeminen tapahtuu täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa te-palvelut.fi (hakusanana toimii koulutuksen numero 672855) tai paperihakemus TE-toimistossa viimeistään 19.6.2017. Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat ma–pe klo 9–16.15 numerosta 0295 020 702, sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi tai sosiaalisesta mediasta www.facebook.com/koulutusneuvonta.

Kysy lisää alla olevalla lomakkeella tai ota yhteyttä:

Ilona Mannelin 
Rekrytointikonsultti 
Nesenta Oy 
p. 0400 600 131 
ilona.mannelin@nesenta.fi