Digiajan johtaja - Johtamisen erikoisammattitutkinto / Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen kehittämisestä vauhtia kasvuun

Digitalisaatio on jo organisaatioiden arkea. Ovatko organisaatiosi johtamistaidot digiajan vaatimusten tasolla? Uusien ratkaisujen ja toimintamallien käyttöönotto sekä organisaation valmiuksien kasvattaminen tämän päivän liiketoimintaympäristön vaatimuksiin vaatii myös johtajalta uudenlaista osaamista.

Digiajan johtaja -koulutusohjelmassamme syvennät ja ajantasaistat johtamisosaamistasi. Opiskelet johtamisen ja työelämän asiantuntijoiden johdolla joustavasti työn ohessa. Käytännönläheisten koulutuspäivien opit voit soveltaa työhösi välittömästi. Ei vain teoriaa, vaan oikeasti vaikuttavaa tulosta!

Kattavan koulutusohjelman teemoja ovat mm.

  • Digitaalisuuden vaikutukset yrityksen strategiaan, perustoimintoihin ja tulokseen
  • Viestinnän ja vuorovaikutuksen merkitys johtamisen työkaluna ja viestinnän uudet kanavat
  • Asiakaskohtaamiset digitaalisessa ympäristössä
  • Talouden peruskäsitteet, lainalaisuudet ja tärkeät tunnusluvut, talous johtamisen työkaluna
  • Digiajan henkilöstöjohtaminen
  • Verkostojen strateginen johtaminen ja verkostoitumisen taito

Digiajan johtajan koulutusohjelmassa suoritat halutessasi arvostetun tutkinnon:

  • Johtamisen erikoisammattitutkinto sopii sinulle, joka olet kartuttanut kokemustasi johtamisesta jo muutaman vuoden ajan. Vastaat yksikkösi tai vastuualueesi toiminnasta ja sen kehittämisestä.

  • Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on suunnattu pienten ja keskisuurten yritysten omistajayrittäjille tai palkatuille johtajille, jotka johtavat kokonaisvaltaisesti ja itsenäisesti koko yritystä, sen yksikköä tai tytäryritystä.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta valtion tukemana on Etelä-Suomen alueella 1 900 € (alv 0 %). Kysy myös oppisopimuspaikkoja! Valtion tukemia ja oppisopimuspaikkoja on rajoitetusti. Hintoihin sisältyy monimuoto-opetus, sähköinen luentoaineisto, verkko-oppimisympäristön käyttö, tutkinnon suorittaminen ja suorittamisen ohjaus sekä osaamisen arviointi.

Alla olevalla videolla operatiivinen johtajamme Kirsti Miettinen vastaa Digiajan johtaja -koulutuksesta useimmin esitettyihin kysymyksiin: