Laadunhallinta-PRO

Tule mukaan kehittämään osaamistasi yhdessä muiden laadunhallinnan ammattilaisten kanssa!

Asiakkaamme vaativat laadukasta ja kustannustehokasta palvelua sekä odottavat entistä enemmän omaa kilpailukykynsä parantavia tekijöitä yhteistyökumppaneiltaan.

Tuottavuuden ja laadun merkitys korostuu myös kun yritykset vähentävät toimittajiaan ja pyrkivät rakentamaan kumppanuuksia suurempien hyötyjen tavoittamiseksi. Valmennusohjelmassa saadaan perustiedot tuottavuudesta ja laadusta sekä harjoitellaan työkalujen käyttämistä, joita opiskelija voi hyödyntää oman toimintaympäristönsä kehittämisessä.

Valmennusohjelma on tarkoitettu sinulle, joka haluat ymmärtää nykyaikaisen laatuajattelun keskeiset elementit ja kriittiset menestystekijät. Ohjelma soveltuu myös kokeneille esimiehille, jotka haluavat kehittää laatuasioiden ymmärrystään.

Valmennuksen painopisteinä ovat työympäristön hallinnan ja kehittämistarpeiden hahmottaminen eri näkökulmista prosessien ja tunnuslukujen sekä riski- ja hyötyarviointien avulla. 

Valmennusohjelma koostuu lähipäivistä sekä etäopiskelusta verkko-oppimisympäristössä. Opiskelu tapahtuu joustavasti työn ohessa. Myös yrityskohtaisia toteutuksia!

Koko valmennuksen hinta on 1 800 € + alv 24%. Voit osallistua myös yksittäisille koulutuspäiville 390 € + alv 24%.