Järjestöjohtamisen koulutusohjelma IV - Allianssi, SOSTE & Valo

Johtamisen erikoisammattitutkinto – Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Järjestön johtaja kohtaa työssään lukuisia haasteita. Samalla toimintakentän jatkuva muutos edellyttää uudenlaisia strategisia valintoja ja vahvaa johtamisosaamista. Miten tasapainoilla talouden kanssa, miten johtaa järjestöä muutoksessa ja miten vastata kasvaviin verkostoitumisodotuksiin? Entä kuinka tukea henkilöstöä haasteiden keskellä?

Rastor järjestää yhteistyössä Allianssin, SOSTEn ja Valon kanssa johtamisen koulutusohjelman järjestöjohtajille ja muille vastuuhenkilöille.

Osallistumalla koulutusohjelmaan saat uutta osaamista:
  • Järjestön toiminnan tavoitteelliseen kehittämiseen
  • Talouden johtamiseen järjestössä
  • Jäsentoiminnan sekä varainhankinnan johtamiseen ja kehittämiseen
  • Verkostojen hallintaan
  • Järjestöviestintään
  • Muutoksen johtamiseen
  • Valmentavaan johtamiseen, työhyvinvoinnin ja jaksamisen edistämiseen
  • Omien johtamisvalmiuksien kehittämiseen 
  • Kehittämisprojektien suunnitteluun ja johtamiseen

Koulutusohjelmassa on mahdollista suorittaa viralliseen näyttötutkintojärjestelmään kuuluva johtamisen tai yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto.

Johtamisen erikoisammattitutkinto sopii sinulle, joka olet kartuttanut kokemustasi järjestön johtamisesta jo muutaman vuoden ajan. Vastaat yksikkösi tai vastuualueesi toiminnasta ja sen kehittämisestä. Tutkinto soveltuu esimerkiksi järjestön päälliköille ja asiantuntijoille.

Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on suunnattu pienten ja keskisuurten organisaatioiden johtotehtävissä toimiville. Tutkinto soveltuu esimerkiksi järjestön toiminnanjohtajille,  pääsihteereille, johtoryhmän jäsenille sekä järjestöjohtajille, jotka ovat aiemmin suorittaneet johtamisen erikoisammattitutkinnon.

Koulutus sopii sinulle, joka olet kartuttanut johtamiskokemusta omalla vastuualueellasi jo muutaman vuoden ajan ja haluat kehittää omaa johtamisosaamistasi uudelle tasolle.

Hinta

Koulutusohjelman hinta on 3 400 (ei alv.) Lisäksi veloitetaan tutkintomaksu 58 € (ei alv.).

Kysy tarkemmat tiedot rahoitusvaihtoehdoista Rastorin yhteyshenkilöiltä.

Lisätietoja

Kokonaisuus muodostuu käytännönläheisistä koulutuspäivistä, etätehtävistä verkko-oppimisympäristössä sekä työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta. Koulutus sisältää laajimmillaan 11 lähikoulutuspäivää, jotka jakaantuvat noin 1,5 vuodelle. 

Koulutus tukee oman järjestön kehittämistä ja sekä välitehtävät että lähipäivät toteutetaan niin, että tieto on sovellettavissa heti käytäntöön oman järjestön johtamistehtävässä. Koulutus tarjoaa erittäin hyvän verkostoitumismahdollisuuden muiden järjestökentän toimijoiden kanssa

Asiakasratkaisupäällikkö Kaija Lehtinen kaija.lehtinen@rastor.fi tai p. 040 1289 700