Rastorin Helsingin yksikön koulutustilat siirtyvät Tapiolaan syksyllä 2017

Rastorin Helsingin toimipisteen koulutukset järjestetään syksystä 2017 alkaen uusissa koulutustiloissamme Espoon Tapiolassa osoitteessa Revontulentie 7. Tulevat koulutustilamme on suunniteltu tukemaan modernia monimuotoista opiskelua.

Uusissa koulutustiloissamme toimivat Markkinointi-instituutti, Rastor ja konserniin kuuluva uusi liiketoimintayksikkö. Muutos ei koske kevätkauden 2017 koulutuspäiviä.

Oppimista tukevat koulutustilat

Uusien toimitilojemme moderni, monipuolinen ja joustava koulutusympäristö tukee nykyaikaisia oppimistapoja. Tiloissa vaihdetaan sujuvasti luentojen, yhteisöllisyyttä hyödyntävien pienryhmäkeskustelujen ja itsenäistä keskittymistä vaativien harjoitusten välillä. Koulutustilojen kalusteratkaisut ovat helposti muunneltavissa. Tarjolla on erilaisia istuma- ja seisomaratkaisuja asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin.

Uusissa koulutustiloissa on tilaa ideoiden ja oivallusten virrata vapaasti. Tunnelma tiloissa on valoisa ja inspiroiva, ja kollegoiden kohtaamisille löytyy luontevia paikkoja. Toivotamme elinvoimaisia ja osaamista kehittäviä oppimishetkiä asiakkaillemme.

Matkalla Suomen parhaaksi aikuiskouluttajaksi

Tunnetut aikuiskouluttajat Markkinointi-instituutti ja Rastor ovat yhdistäneet voimansa vastatakseen yhä paremmin suomalaisen työelämän osaamisen kehittämisen tarpeisiin sekä laajentaakseen tarjontaansa valtakunnallisesti. Tavoitteena on rakentaa Suomen paras valtakunnallinen aikuiskouluttaja asiakastuloksilla ja -tyytyväisyydellä mitattuna.

Markkinointi-instituutin Kannatusyhdistys ry:n ja Rastor Oy:n yhteenliittymän tuloksena on syntynyt merkittävä valtakunnallinen aikuiskouluttaja, jonka yhteenlaskettu liikevaihto on 22,4 M € ja henkilöstömäärä 153. Markkinointi-instituutti ja Rastor palvelevat yritysasiakkaita koko Suomessa. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Oulussa, Kuopiossa, Tampereella ja Turussa.

(Kuva: https://goo.gl/images/KQC0GF)