Ajankohtaista

40 artikkelia
Blogi

Opiskeleminenko vie aikaa? Katinkontit!

Moni lykkää koulutuksiin hakeutumista, koska niille ei löydy tilaa kalenterista. Rastorin Oulun yksikön johtaja, koulutusjohtaja Aulikki Ohtamaa-Panu huomasi, että hänen työpäiviinsä opiskeleminen tuo aikaa, ei suinkaan vie sitä. Näillä vinkeillä voit oppia tehostamaan ajankäyttöäsi.

Asiakkaidemme kokemuksia

Valmennus sai kauneudenhoitoyrityksen tuloksen kukoistamaan

Pienyrittäjä Jenni Holmström sai Rastorin tuotekehitystyön koulutuksesta Wellness-PRO:sta lukuisia ideoita Kauneussalonki Ladybirdin liiketoiminnan kehittämiseen. Niiden johdosta yritys ylsi historiansa parhaaseen tulokseen.

Blogi

Rastor ja 1000 nuorta johtajaa

Minulle ja 999 muulle onnekkaalle nuorelle avautui tänä vuonna loistava mahdollisuus päästä osallistumaan Kauppakamarin järjestämään 1000 nuorta johtajaa -tapahtumaan.

Asiakkaidemme kokemuksia

Suomea ja ruotsia rinnakkain Hangossa

Hangossa eletään ja tehdään töitä kahdella kielellä. Kaupunki haluaa tämän näkyvän myös henkilöstölle järjestettävässä johtamiskoulutuksessa.

Blogi

Kun koko ajan pelottaa

Aamulla herätessä pelottaa, millainen päivä tästä on tulossa. Onko töissä ilmennyt jokin uusi haaste, jota ei saa sanoa ongelmaksi ja johon vedetään mukaan?

Asiakkaidemme kokemuksia

Työhyvinvointi lähtee sujuvista työprosesseista

Pienkoti Auran toimitusjohtaja Taru Lähde osallistui Rastorin Työhyvinvoinnin asiantuntija -koulutukseen: "Parasta koulutuksessa oli sen tarjoama kokonaisvaltainen kuva työhyvinvoinnin kentästä kaikessa laajuudessaan."

Asiakkaidemme kokemuksia

Tuotekehitystyön opiskelijat matkustivat Berliiniin

Keksintöpainotteisen tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon opiskelijoiden koulutusmatka Berliiniin tuotti toivottua tulosta: lukemattomia ideoita, kehittäviä keskusteluja, käyntikorttien vaihtoa ja sparrausta.  

Asiakkaidemme kokemuksia

Verkkokauppa miljoonaliikevaihtoon Rastorin opeilla

”Tulos kymmenkertaistui ensimmäisen kuukauden aikana ja on siitä lähtien jatkanut kasvuaan. Nykyään merkittävä osa liikevaihdostamme, 2,5 miljoonaa euroa, tulee verkkokaupasta. Se on ollut kasvumme moottori.” Virtasenkauppa ja Virtasenkauppa.fi toimitusjohtaja Mikko Virtanen

Asiakkaidemme kokemuksia

Kokemuksia Digitaalisen markkinoinnin ja sosiaalisen median -valmennuksesta

”Rastorin järjestelyt, kouluttajat ja sisällöt toimivat mielestäni moitteettomasti. Olisin voinut ahertaa mielenkiintoisten teemojen ja hommansa osaavien ammattilaisten kanssa pidemmätkin päivät. Ehdottomasti tykkää-napin arvoista kouluttamista!” Mari Toivonen, Salmensuun tila